Paikallisesti palveleva tarrapaino yli 25 vuoden historialla!

Painotuotteet Helsingistä

Toimitamme asiakkaillemme laadukkaat painotuotteet useista eri kategorioista. Käytämme vain parhaita työvälineitä ja painotekniikkaa taataksemme parhaan mahdollisen laadun jokaisen tuotteen kohdalla. Jos mielenkiintosi heräsi ja haluat saada meiltä tarjouksen tai kysyä lisää, ota rohkeasti yhteyttä!

Tarra­tuotteet

Mainostarrat, kaksipuoleiset tarrat (näkyvät lasin molemmin puolin), magneettitarrat, alumiinitarrat, jälkivalaisevat tarrat, tarratekstit ja irtokirjaimet. Uusi tuote on RI-DOT-tarra, jonka liimapinta koostuu liimapisteistä. Pisteiden ansiosta teippi on erittäin helppo teipata eikä kuplia pääse syntymään. Mainio erikoismateriaali kampanjoihin ja myymälä­mainontaan. Kiinnittyy lähes kaikkiin pintoihin yhä uudelleen ja uudelleen. Sisätila­mainontaan, autonäyttelyihin, oviin, ikkunoihin yms. käyttökohteisiin.

  • Muut tarratuotteet: hiekkapuhallus­jäljitelmäteipit ikkunoihin.
  • Silkkipainatus tai neliväritulostus, myös muotoon­leikkaus!
  • Nyt myös PVC-vapaat materiaalit jotka ovat täysin kierrätettävissä energia­jakeena eikä niistä vapaudu haitallisia pehmentimiä!
  • Maksimi tulostusleveys 1330 mm.

Julisteet

Muovijulisteet ulko­mainontaan: 180 mic Ecosol PP-muovi (puolikiiltävä, valkoinen). Ei vaadi laminointia, erinomainen tulostusjälki!

Paperijulisteet: 200 g Visualjet on lateksi­vahvisteinen paperi, joten se kestää hyvin ulko-olosuhteita. Kuitenkin sen hävittäminen tapahtuu energiajakeena polttamalla. Kierrätys­paperiksi tuote ei kuitenkaan sovellu muovi­sisältönsä vuoksi. Erinomainen tulostusjälki!

Maksimi tulostusleveys 1330 mm!

Seripaino­tuotteet

Seripaino­tuotteita ovat esimerkiksi erilaiset muovi- tai pahvipainatukset. Ne sopivat myös paksummille materiaaleille (arkkipainatus). Erikoisväreinä mm. kulta, hopea tai fluorisoivat värit (sekä valkoinen väri esim. kaksipuolisiin tarroihin). Maksimi painatuspinta 1200 x 820 mm.

Muut tuotteet

Muut meiltä saatavat painotuotteet ovat esimerkiksi autoihin liimattavia mainostarroja, jotka kestävät säätä ja tiepölyä.